Parempaa sisäilmaa – ilmanvaihtoremontit rivi- ja omakotitaloihin pääkaupunkiseudulla

Meidän avullamme saat sitä parempaa sisäilmaa! Meillä on jo usean vuosikymmenen vankka kokemus IV-alan töistä. Teemme ilmanvaihtoremontteja omakoti- ja rivitaloihin pääkaupunkiseudulla sekä Lahden, Kouvolan, Kotkan ja Loviisan seuduilla. Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä

Palvelumme kotitalouksille – varmuutta ilmanvaihtoremonttiin

Meiltä löytyy ammattitaito ilmanvaihtoremonttien tekemiseen kotitalouksille. Tarjoamme  IV-töiden kaikki eri osa-alueet kattavaa palvelua. Saat meiltä esimerkiksi huippuimureiden ja LTO-koneiden uusimiset, mutta myös kaiken muun kotisi ilmanvaihdossa tarvittavan. Meidän jäljiltämme sinulla on koti, jossa on hyvä hengittää! Myös talon rakenteet pysyvät kunnossa, kun kosteus ohjautuu pois sisätiloista.

Palvelumme pitävät sisällään:

  • LTO koneiden vaihdot

  • IV-remontit

  • Korvausilmaventtiilit

  • Ilma- ja vesivirtojen mittaus- ja säätötyöt

  • Huippuimureiden vaihdot

  • Huippuimureiden ja LTO koneiden asennukset

  • Vilpen ECo Ideal -järjestelmien asennukset.

Palvelemme myös taloyhtiöitä.

Lue lisää

Tutustu työhömme omakotitalon ilmanvaihtoremontin parissa

Meillä on jo vuosikymmenten kokemus ilmanvaihtoremonteista yksityisasiakkaille. Ilmanvaihtoremontin avulla olemme kyenneet ratkaisemaan haastavaltakin tuntuneita ongelmia – ja kotiin on saatu kaivattua hyvää sisäilmaa. Tutustu alla yhteen remonttiin tarkemmin!

 

Roslundien kodissa vaihdettiin ilmalämmityskone ja tehtiin kanavapuhdistus: Vantaan Itä-Hakkilassa sijaitsevaan kaksikerroksiseen omakotitaloon vaihdettiin uusi ilmalämmityskone ja tehtiin samalla ilmanvaihdon kanavapuhdistus. Kohteessa päädyttiin vaihtamaan 37 vuotta vanha ILA-15 uuteen Enerventtiin. Samalla päästiin puhdistamaan hankalassa paikassa rakenteiden sisällä olleet talon ilmanvaihtokanavat. Uusien puhdistusluukkujen ansiosta kanavapuhdistus on jatkossa mahdollista tehdä suositusten mukaan viiden vuoden välein. Muitakin etuja on talon väki jo huomannut.

”Puhdistuksen jälkeen huoneisiin tuli heti raitista ja puhdasta ilmaa, ja tunkkainen haju hävisi”, Teppo Roslund kertoo. ”Yksi iso muutos on sekin, että keittiön liesituulettimen rasvaisia ilmavirtoja ei enää kierrätetä kotilämpökoneen kautta, mikä oli vanhan järjestelmän suurin virhe. Siitä ei ollut mitään hyötyä edes lämmöntalteenotossa, joka oli vanhassa koneessa vain 20 %:n luokkaa. Nyt lämmöntalteenotossa päästään liki 80 %:iin, ja keittiön liesituuletin on helppo nuohota erikseen vaikka joka vuosi. Se parantaa kodin paloturvallisuutta.”


Kaikki Roslundeilla tehdyt asennustyöt kestivät noin kolme päivää. 

Pyydä lisätietoja