Korvausilmaventtiilit kuntoon pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla

IV Lepistö Oy tarjoaa myy ja asentaa laadukkaat korvausilmaventtiilit pääkaupunkiseudulla ja Lahden, Kouvolan, Kotkan sekä Loviisan seuduilla. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä

Onko sinulla ongelmia korvausilman kanssa?

Suomessa on lukuisia koteja, joissa on ongelmia korvausilman saannissa. Rakennuksessa saattaa olla koneellinen poistoilmanvaihto, mutta ei laisinkaan korvausilmareittejä, tai korvausilmaventtiileitä voi olla liian vähän. Tällaisissa tapauksissa korvausilma tulee rakenteiden kautta ja tuo mukanaan epäpuhtauksia sisäilmaan. Korvausilmaa voi tulla epämiellyttävästi myös viemäreistä.

Kun korvausilmaa ei tule riittävästi ja sen laatu on heikkoa, sisätilojen hiilidioksidipitoisuus nousee ja tunkkaisuuden tunne lisääntyy. Kerrostaloissa korvausilma tulee usein jopa postiluukkujen kautta. Samalla epämiellyttävät tuoksut, kuten ruoankäry tai jopa tupakansavu, leviävät asunnosta toiseen.

Mikään näistä tilanteista ei kuulosta hyvältä, vaan asialta, joka tulee korjata. Olemme sisäilman ammattilaisia, jotka ovat työskennelleet puhtaamman sisäilman puolesta jo vuosikymmenten ajan. Voit kutsua meidät maksuttomalle tarkastuskäynnille, jonka aikana selvitämme korvausilmaventtiiliesi tilanteen ja kunnostustarpeet.

Lue lisää palveluistamme yksityisille kotitalouksille.

Lue lisää

Laadukkaat korvausilmaventtiilit asennettuna

Korvausilmaventtiili tuo raikasta ilmaa taloon. Korvausilmaventtiili tarvitaan vähintään jokaiseen oleskelutilaan. Meiltä voit tilata laadukkaat, hyvällä suodattimella varustetut Vilpe Wive -korvausilmaventtiilit ja Vilpe ECo Ideal -poistoilmajärjestelmät. Saat meiltä laitteet asennuksineen.

Vilpe Wive -venttiilien ominaisuudet ovat teknisesti ensiluokkaisia:

  • Venttiili ehkäisee vedon tunnetta.

  • Laadukas M5-luokan suodatin suodattaa epäpuhtauksia.

  • Venttiilin kannen sisäpuolella on kondensaatioeriste.

  • Helppo asentaa vanhan venttiilin tilalle tai kokonaan uudeksi korvausilmareitiksi.

  • Venttiilin kannen voi maalata tai tapetoida sisustuksen mukaan.

Saatavilla on termostaatilla varustettu venttiili tai venttiili ilman termostaattia. Näistä termostaatilla varustettu venttiili sopii kohteisiin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto, ja venttiili ilman termostaattia kohteisiin, joissa on koneellinen poistoilmanvaihto.

Lue lisää valmistajan sivuilta