Ilmanvaihtokoneiden ja ilmanvaihtokanavien asennus PK-seudulla ja lähialueilla

IV Lepistö Oy toteuttaa ilmanvaihtokanavien asennukset pääkaupunkiseudulla sekä Lahden, Kouvolan, Kotkan ja Loviisan seuduilla. Saat meiltä myös laadukkaat ilmanvaihtokoneet ja muut parempaan sisäilmaan tarvittavat tarvikkeet!

Ota yhteyttä

Ilmanvaihto kerralla kuntoon!

Yrityksemme on olemassa, jotta sinä saisit hengittää puhdasta ja terveellistä sisäilmaa – ja jotta voisit hyvin kotona, koulussa ja työpaikalla. Tarjoamme pitkään, useamman vuosikymmenen kokemukseen perustuvaa osaamista niin kotitalouksien, taloyhtiöiden kuin yritystenkin käyttöön kaikissa niiden sisäilmaan ja ilmanvaihtoon liittyvissä kysymyksissä. Oikeilla menetelmillä, hyvillä työkaluilla ja kokemuksen tuomalla vahvalla osaamisella poistamme sisäilmaongelmia ja luomme parempia toimintaympäristöjä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ilmanvaihtokanavien ja -koneiden asennus kokonaisvaltaisesti

Monipuoliseen palveluvalikoimaamme kuuluvat uusien ilmanvaihtokanavien ja -koneiden asennus. Palveluihimme kuuluu myös ilmanvaihdon lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien tasapainotus ja dokumentaatio. Tarjoamme sinulle ilmanvaihtokanavat ja -koneet avaimet käteen -periaatteella, jolloin saat meiltä laitteet, asennukset ja säädöt sekä dokumentaation valmiina pakettina.

 

Saat meiltä myös muut kattavat IV-alan palvelut, kuten korvausilmaventtiilit asennuksineen ja kuntokartoituksineen.

Lue lisää

Milloin on syytä uusia ilmanvaihtokone?

Tuntuuko ilmanvaihto huonommalta kuin ennen? Kuuluuko ilmanvaihdosta outoa ääntä? Älä jää turhaan pohtimaan asiaa, vaan ota yhteyttä ammattilaisiimme. Me selvitämme, tarvitseeko ilmanvaihtosi huoltoa vai onko tullut aika vaihtaa uuteen.

Ilmanvaihtokoneen vaihtokartoituksessa selvitämme vaihtoehtoiset ratkaisut ja niiden edellyttämät muutostyöt. Yksi vaihtoehto on korjata nykyisen ilmanvaihtokoneen komponentit. Ilmanvaihtokoneen vaihto saattaa edellyttää merkittäviäkin putkimuutoksia. Kartoituksen avulla etsimme mitoitukseltaan sopivan koneen, jonka putkimuutokset olisivat mahdollisimman vähäiset.

Kysy lisää palveluistamme