Puhallinsaneeraus, ilmanvaihtokoneen huolto ja korjaus, Huippuimurin uusiminen – palvelualueina PK-seutu sekä Lahti, Kouvola, Kotka ja Loviisa

IV Lepistö Oy:n osaava henkilökunta tekee töitä paremman sisäilman puolesta. Tarjoamme vuosikymmenten kokemusta puhallinsaneerauksiin, huippuimurien uusintoihin ja ilmanvaihtokoneiden huoltoihin pääkaupunkiseudulla sekä Lahden, Kouvolan, Kotkan ja Loviisan alueilla.

Ota yhteyttä!

Vaihda energiatehokkaaseen ratkaisuun!

Vanhat hihnavetoiset AC-moottorilla varustetut ilmanvaihtopuhaltimet ovat jo tiensä päässä. Silloin huoltotoimenpiteet eivät riitä, vaan on syytä pohtia puhallinsaneerausta. Vanhojen puhaltimien ja moottoreiden uusiminen ei ole nykypäivänä kovinkaan kustannustehokas ratkaisu. Puhallinsaneerauksella saadaan pienin kustannuksin ilmanvaihtokoneelle lisättyä käyttöikää.

Puhaltimet on hyvä vaihtaa energiatehokkaampiin, EC-moottorilla varustettuihin suoravetoisiin laitteisiin. Samalla puhallinkammion mineraalivillat vaihdetaan Acutec-äänieristeisiin, joista ei erity kuitupäästöjä sisäilmaan. Samalla kun säästät energiaa, saat parempaa sisäilmaa!

 

Puhallinsaneerauksen edut:

  • Energiankulutus pienenee jopa 50 %.

  • Huollon tarve vähenee mm. hihnavedot jäävät pois käytöstä

  • Kuituja päästävät eristeet uusitaan eivätkä enää pääse kulkeutumaan ilmavirran mukaan

  • Puhaltimille saadaan portaaton tehonsäätö, jolloin ilmavirtojen säätäminen tarpeenmukaiseksi on helpompaa.

 

Tilaa maksuton puhallinkartoitus, niin etsimme sinulle ja kiinteistöllesi kustannustehokkaimman ratkaisun.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kannattaako vanha huippuimuri vaihtaa?

Ohessa kuvapari toteuttamastamme huippuimureiden vaihtotyöstä vantaalaiseen kerrostaloon. Näiden kahden laitteen vaihto, avaimetkäteen periaatteella maksoi asiakkallemme 6345,25 € alv 0%

 

Milloin huoltoa tarvitaan?

Huippuimurin huoltovälin olisi hyvä olla noin viisi vuotta. Tarkastuksia suosittelemme useammin, jopa vuosittain. Huolto tulee myös ajankohtaiseksi aina, kun epäilet ilmanvaihdossa olevan jotain vikaa. Tuntuuko ilmanvaihto huonommalta kuin ennen? Kuuluuko ilmanvaihdosta outoa ääntä? Älä jää turhaan pohtimaan asiaa, vaan ota yhteyttä ammattilaisiimme!

 

Kysy lisää palveluistamme

Kamppailetko huonon sisäilman ja jo ehkä tiensä päähän tulleen ilmanvaihtokoneen kanssa? Toteutamme huippuimurien uusimiset ja puhallinsaneeraukset pääkaupunkiseudulla ja Lahden, Kouvolan, Kotkan sekä Loviisan seuduilla.

Ota yhteyttä!