Kaikki taloyhtiöiden ilmanvaihtotyöt PK-seudulla ja Lahden, Kouvolan, Kotkan ja Loviisan alueilla

IV Lepistö Oy toteuttaa taloyhtiöiden ilmanvaihtotyöt pääkaupunkiseudulla ja Lahden, Kouvolan, Kotkan ja Loviisan seuduilla. Tarjoamme taloyhtiöiden käyttöön vahvaa ilmanvaihtotöiden ja -asennusten sekä huoltojen ja korjausten asiantuntemusta.

Ota yhteyttä!

Kokonaisvaltaista palvelua

Meiltä luonnistuvat kaikki taloyhtiöissä tarvittavat ilmastointityöt asennuksista huoltoihin ja korjauksiin. Teemme kaikkea suuremmista IV-urakoista ilmastointijärjestelmien säätöihin, joten saat meiltä taatusti kaipaamaasi palvelua.

Meiltä saat esimerkiksi:

  • korvausilmaventtiilit

  • ilmamäärien säädöt

  • huippuimureiden uusimiset

  • puhallinsaneeraukset

  • ilmanvaihdon huollot.

Lue myös IV-urakoinnista

Parempaa sisäilmaa paremmilla säädöillä

Me uskomme, että kaikilla on oikeus terveelliseen ja turvalliseen toimintaympäristöön. Olemme tehneet pitkään töitä paremman sisäilman eteen, ja meiltä löytyy osaamista kaikkiin ilmastoinnin ja ilmanvaihdon töihin.

Ilmastointi ja ilmanvaihto ovat yleensä kunnossa silloin, kun niitä ei edes huomaa. Huonon sisäilman merkit, kuten tunkkaisuus, vetoisuus, ilman epäpuhtaus ja kosteus aiheuttavat harmia asukkaille. Tyypillisimpiä sisäilmasta aiheutuvia oireita ovat silmien, nenän, kurkun tai nielun ärsytysoireet, ihottumat, väsymys, päänsärky ja pahoinvointi.

Kokemuksemme mukaan suuri osa tyypillisistä sisäilmaongelmista voidaan ratkaista esimerkiksi huomioimalla ilmastoinnin ja ilmanvaihdon painesuhteet säätöjen yhteydessä. Oikeilla säädöillä ja säätömenetelmillä saadaan lisäksi aikaiseksi energiasäästöjä, kun ilmanvaihtokoneet toimivat juuri oikealla ja kiinteistön vaatimalla tehokkuudella.

Kysy lisää

Alapohjan tuuletus

Kamppaileeko taloyhtiösi alapohjan tuuletukseen liittyvien ongelmien kanssa?

Epäiletkö alapohjan tuuletuksen toimivuutta?

Alapohjan koneellisesta tuulettamisesta saadaan toimivami ratkaisu, kun siihen lisätään hieman älyä. Meillä on kokemusta älykkäiden ratkaisujen asennuksista.

Toimimme pääkaupunkiseudun, Lahden, Kouvolan, Kotkan ja Loviisan alueilla.

Kysy lisää palveluistamme